Harčaš čarda

Kontakt

Adresa: Dunavska obala bb
Telefon: 0631125633
Email:

Čarda "Harčaš" nalazi se 5km uzvodno od Apatina. Smeštena je sa bezbednije strane visokog nasipa koji štiti grad od visokog vodostaja Dunava. S druge strane nasipa je rukavac Dunava, poznat i danas kao veliko mrestilište somova i drugih riba. Sjajno mesto za pecaroše, rekreativce i šetače.

U prelepom uređenom ambijentu i sa prostranom letnjom baštom, na atraktivnoj lokaciji, uz neposrednu blizinu Dunava, čarda "Harčaš" Vam nudi priliku za druženje uz vrhunske specijalitete srpske kuhinje.

Ovde možete i da se dobro provedete i zabavite sa prijateljima i da čujete prijatnu muziku uživo.

Nudimo Vam i opcije noćenja za one koji to žele. U kvalitetno opremljenim sobama u okviru čarde i u okruženju prirode, doživećete savršen ugođaj odmora.

Doći na ovu čardu zimi i leti, potpuno su dva različita doživljaja koja je neophodno iskusiti.

Uživanje u toplom ambijentu čarde u hladnijem delu godine neodoljivo podseća na porodično druženje u sopstvenom domu. Tada treba probati čuveni apatinski riblji paprikaš, čiji ukusi i mirisi vode u neki drugi svet. 

Obilazak čarde leti pruža mogućnost uživanja u neverovatnom prirodnom okruženju uz sjajne, pre svega, riblje specijalitete i hladno domaće vino ili čuveno apatinsko pivo. Nikako ne treba propustiti ni kupanje na izuzetnoj plaži u neposrednoj blizini čarde. Plaža je jedna od lepših na čitavom toku Dunava i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Svakako treba spomenuti i takmičenje u kuvanju paprikaša od patke, takozvanu pačijadu. Ovo takmičenje do sada je održano 2 puta. Takmičenje se održava krajem meseca juna. 

Broj mesta za sedenje: 60

Udaljenost od zgrade opštine: